SajtinfoMål Avsikten med denna webbplats och informationen den inrymmer är att hjälpa patienter i behov av korrekt information om cannabis som ett hjälpfullt läkemedel, och bistå dem i att fatta ett informativt, upplyst och klokt beslut rörande deras användning av denna naturliga och traditionella ört.
Ansvarig utgivare & Kontakt Magnus Brahn
Fajaf Nya Medier extern länk
Telefon: 08-771 72 37
Mobil: 0763-41 06 41

Om ni har förslag eller kritik, vill publicera en artikel, korrigera något eller bara kontakta mig, använd info[a]medicinskmarijuana.com.
RSS För att hålla sig uppdaterad med denna sajts nyhetsflöde finns en RSS-funktion. Läs mer om RSS, om du är ny med detta begrepp, hos Wikipedia extern länk.

Detta är den officiella RSS-feeden RSS som finns tillgänglig för alla RSS-versioner. Du hittar oftast denna ikon RSS i din webbläsare om en webbsida har denna funktion.

Du kan också välja att motta uppdateringar från RSS-feeden som e-post till din elektroniska brevlåda, genom att fylla i din e-post adress nedanför.

Din e-post adress kommer inte att användas för något annat än att skicka dig nyheter när dem publiceras här.

Se en skärmdump hur ett sådant e-post ser ut.
Skriv in din e-post adress:Försedd genom FeedBurner
Om din webbläsare inte vill öppna popup-fönstret när du använder formuläret ovanför, kan du även besöka denna länk extern länk för att använda samma funktion. 
Skärmupplösning & webbläsare Denna webbplats är testad för:
Internet Explorer (800x600 & 1024x768 & 1280x1024)
Mozilla Firefox (800x600 & 1024x768 & 1280x1024)
W3C Hela denna webbplats är godkänd XHTML 1.0 extern länk.
Hjälp Denna elektroniska publikation togs fram med och använder hjälp från följande program och webbsajter.

Upphovsrätt Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande 2.5 Sverige Licens extern länk. Detta ger dig rätten att i viss utsträckning kopiera och använda detta material för dina egna ändamål. Se länken för mer information.
Integritetspolicy Denna webbplats använder inga Cookies som sparas på din dator eller någon annan funktion som kan kompromissa din personliga integritet. Ingen IP-adress sparas eller loggas vid besök.
Användarvillkor Denna webbplats uppmanar ingen att begå några handlingar som bryter mot svensk lagstiftning. Materialet på denna webbsajt ska ses som informativt.
PUL Denna webbpplats är att betrakta som journalistik vilket gör att information som uppvisas här inte ska anses som brott mot personuppgiftslagen, pUL, enligt ändringar i PuL, bestämmelser 5 a, som trädde i kraft den 1 januari 2007.

Detta betyder att PuL:s hanteringsregler bara behöver tillämpas när man behandlar personuppgifter som ingår i eller är avsedda att ingå i en struktur (till exempel ett register) som gör det påtagligt enklare att söka efter eller sammanställa uppgifterna.

Det innebär att den som hanterar personuppgifter i ostrukturerad form, till exempel löpande text på internet eller använder vanliga filsystem och e-postprogram, inte behöver bry sig om PuL:s hanteringsregler som t.ex.: information till de registrerade, rättelse och behandling av känsliga personuppgifter.

Personuppgiftslagen 1998:204. Ändrad 2006:398 garanterar även att behandling av personuppgifter som sker uteslutande för journalistiska ändamål eller konstnärligt eller litterärt skapande inte ska tillämpas på PUL.
Länkvänner Vill ni bli länkvänner och synas på alla sidor på denna webbplats? E-maila info@medicinskmarijuana.com.